o NAMA

REference

Klen d.o.o.

Klen d.o.o. je obiteljsko poduzeće osnovano 1990. godine. te se od tada progresivno razvija uz paralelno širenje poslovanja. Širok proizvodni program iz  kojeg izdvajamo proizvodnju i montažu raznih drvnih konstrukcija, vanjsko oblaganje podova- decking, ali i moderan pristup korištenju drva pri uređenju interijera, rezultat je dugogodišnjeg rada i predanosti.

Podkrijepljeni dosadašnjim radovima, u zemlji i inozemstvu,  svojim klijentima jamčimo kvalitetu i pouzdanost, a naš Vam  stručni tim sa svojim savjetima i idejnim rješenjima stoji svakodnevno na raspolaganju.

Klen Plus d.o.o.

Drvni centar Klen Plus d.o.o. osnovan je 2013. godine te u svojoj ponudi  ima „sve od drva i sve za drvo“.U našem skladišnom prostoru koje se prostire na 3000 m2 pronaći ćete  drvne proizvode visoke kvalitete. Iz širokog asortimana lameliranih i KVH greda svih profila i dimenzija, građevinskih greda po narudžbi, brodskog poda raznih klasa i debljina, deckinga te ostale drvene građe izaberite ono po Vašoj mjeri. Na jednom mjestu nudimo Vam obradu građe, dubinsku strojnu impregnaciju za dugotrajnu zaštitu te transport na željeno odredište. Obratite nam se s povjerenjem!

Proizvodni kapaciteti i suvremena tehnologija

Uvođenje modernih, tehnološki naprednih strojeva za obradu drva te suvremeno opremljeni proizvodni pogon, omogućili su našem stručnom timu približavanje, kako potrebama kupaca, tako i aktualnim trendovima na tržištu.

Krajem 2017. i u prvoj polovici 2018. godine nabavljeno je još nekoliko novih visokotehnoloških strojeva čiju je nabavu sufinancirala Europska unija iz europskog fonda za strukturni razvoj.

Sav materijal ugrađen u naše proizvode ima potrebne certifikate i ateste. Veliki skladišni prostor koji se prostire na 2000 m2 zatvorenog i 3000 m2 otvorenog prostora omogućava nam manipulaciju velikom količinom materijala te zato,  na svaki Vaš zahtjev možemo pravovremeno odgovoriti.

O nama
Scroll to Top